бул. Васил Левски 1а, София 1142
+359 895 313152

Web дизайн

Защо да изберете нас?

Web дизайнът е нова модерна област, която обхваща не само умения на програмисти и дизайнери, а също така и задълбочени познания по маркетингови стратегии, оптимизации за търсачките в интернет. Работата ни в тази област се отличава с изключителен професионализъм, висока квалификация, компетентност и опит. Част от екипа ни от програмисти е получил образованието си във водещи унивеситети в Германия, откъдето е възприет подхода на ориентация към клиента в пазарна среда.

Интернет страниците разработени от нашия екип се отличават:

Адаптивен (responsive) дизайн
Индивидуален подход към всеки проект
Сигурни и надеждни платформи
Самостоятелна поддръжка и развитие

Решения за развитие на вашия онлайн бизнес

#
Корпоративни и продуктови сайтове

В2В онлайн динамични решения

#
Онлайн магазини и онлайн услуги

Изработка, оптимизация и поддръжка.

#
Информационни портали и развлекателни платформи

Впечатляваща визия и функционалност

ЕТАПИ НА РАЗРАБОТКА НА WEB САЙТ

Стратегия

Съставя се стратегия за реализиране на проекта след запознаване с бизнеса на клиента, изучаване на нуждите на крайните потребители, спецификите и характеристиките на конкурентите, анализ на икономическата ситуация. Предлагат се различни идеи и консултации, чрез така, че да се направи точният и уместен избор между различните алтернативи. Изработва се цялостна концепция, поставят се конкретни цели, подготвя се план, гарантиращ първокласен краен резултат, навремвнна реализация , и по възможност най-висока възвръщаемост на инвестицията.

Проучвания и анализи

Обстойно проучване предмета на дейност на клиента – икономическа ситуация, продуктов асортимент, услуги и бранд. Подробно анализиране и изследване на целевата аудитория и пазарната конкуренция. Проучването спомага да се стигне до най-доброто решение за клиента още на първоначалния етап. Възможностите за визия, структура, функционалности и навигация, съобразени с потенциалните клиенти на бранда в съществуващата конкурентна среда, се обсъждат в тази фаза на проекта.

Изработване на модел

Създадените модели на дизайна на отделните страници на web сайта определят структурата на съдържанието и начина на взаимодействие на посетителите на сайта с него. Мястото, формата, цвета и размерът на всеки елемент, както и интеракцията с него, се избират спрямо потенциалните клиенти. На тази основа се изгражда уникалното и полезно потребителско съдържание на сайта, поставят се реалистични срокове за завършване на отделните части.

Дизайн и изработка

Създава се web сайт с качествена, атрактивна и запомняща се визия. Съдържанието му е уникално и полезно за клиентите. Сайта е изработен, с вложени креативност, дизайнерски и технически умения, постига се съвършенство и пълна клиентска удовлетвореност. Оптимизираната от програмистите интернет страница работи с максимална бързина и ефективност и с високо ниво на сигурност. Целта на екипа ни е да изгради уникалната идентичност на бранда в интернет, която да го отличава от конкурентите.

Управление

Административната платформа е напълно съобразена със структурата на сайта и дава възможност за актуализиране на съдържанието, без изискване за специални познания и без затруднения. Чрез него може да бъдат управлявани интерактивните връзки с клиентите и да бъдат предоставяни различни нива на достъп за отделните потребители. Лесното управление на съдържанието и функционалностите са предпоставка бизнесът да разполага с актуален web сайт, да поддържа интереса на клиентите и печели нови.

Поддръжка

Предлага се поддръжка на сайта от нашите експерти и след неговоти пускане. Клиентите ни имат връзка с нас по телефон, имейл или чат. Проблема се разрешава в най-кратки срокове, като целта е интернет страниците да работят с оптимална скорост и при висока сигурност. Клиентът получава надеждна онлайн платформа за развитието на своя бизнес, на която управлява съдържанието и функциите.

Какво предлагаме още …

Спазвайки, последователността на този процес нашият екип гарантира качествено изработен сайт, с подходящи снимки, менюта и функционалности, чрез който нашите клиенти да присъстват достойно и качествено в глобалната мрежа.

…Онлайн магазинът, който създадохте е не само с изящен дизайн, но и с невероятна лекота на обслужване

office-605503_1920

Фирма „Про-ФИТ бизнес консулт“ ООД има изпълнени успешни проекти в областта на web дизайна и интернет маркртинга. Интерактивни и функционални webсайтове, с уникална и атрактивна визия, съобразени с най-новите web стандарти за качество, отговарящи на идентичността, търговската марка и обхвата на бизнеса на клиентите ни, са доказателство за професионализъм и компетентност.  В нашите онлайн магазини са интегрирани всички видове услуги, те притежават максимална функционалност и гъвкавост на дизайна. Стремежа ни е да удовлетворим и улесним всички, пазаруващи онлайн. Нашият екип работи с юридически лица с нестопанска цел (фондации), като управлява успешно рекламните бюджети, които Google Grands им предоставя.

 • Определяне на целите на SEO и стратегията за постигането им;
 • SEO анализ – чрез автоматизирани SEO инструменти се отчитат, събират  и анализират данните от интернет;
 • SEO копирайтинг услуги – написването на текстовете ползвани при оптимизацията на сайтовете;
 • On-Page Seo на ecommerce сайтове – вътрешната оптимизация на онлайн магазини и бизнес сайтове;
 • Off Page (външна) оптимизация;
 • Оптимизaциятa зa coциaлни мpeжи – Ѕосіаl Меdіа Орtіmіzаtіоn (ЅМО) и coциaлни пpoфили и мapĸeтингa в coциaлни мeдии – Ѕосіаl Меdіа Маrkеtіng (ЅММ).

 • Концепция и планиране на рекламна кампания;
 • Изготвяне на индивидуални оптимални проекти и решения за интернет реклама, съобразени с присъствието в интернет на конкуренцията от бранша, бюджета на клиента;
 • Изготвяне на промоционални интернет страници;
 • Консултации при планиране на интернет рекламни кампании.

 • Създаване на успешните и креативни кампании във Facebook;
 • Работещи решения, обслужващи присъствието на вашия бизнес в социалните мрежи;
 • Изграждане на Facebook приложения, игри и кампании;
 • Консултиране на рекламни стратегии в социалните мрежи;
 • Поддръжка на Facebook страници;
 • Планиране и мониторинг на рекламни кампании в социални мрежи.

Още от най-добрите ни услуги …

Дигитална трансформация
Изработване на цялостна стратегия и изграждане на бизнес модел за дигитална трансформация на Вашия бизнес. Определяне на целите, намиране на най-оптималните решения на база ефективност и конкурентноспособност.
Facebook приложения
Създаване на уникални креативни Facebook приложения, съобразени с правилата на социалната мрежа и с конкретните характеристики на целевата аудитория, така че тя да бъде увеличена и въвлечена в света на Вашия бранд.
E-mail маркетинг
E-mail маркетинга е един от най-евтините начини за достигане до клиентите. Ние можем да бъдем полезни при набиране на e-mail адреси, подбор на заинтересованите клиенти, дизайна на рекламните послания и разпращането им.

Цени на основни пакети

Ориентировъчни цени при разработването на web страница и/или online магазин

Динамичен бизнес Web сайт
BGN800
Начална страница
Дизайн на страниците – текстове, снимки, анимирани изображения;
База данни с информация за услугите на клиента;
Aдминистрация – прибавяне, редактиране, изтриване;
Обучение за работа с административния панел.
Aдаптивен дизайн за мобилни устройства.
On-line магазин
BGN1200
Начална страница;
Бази данни с информация за стоките, клиентите, продажбите;
Кошница за пазаруване;
Форма за поръчка на продукт;
Форма за контакт;
Aдминистрация – прибавяне, редактиране, изтриване на записи.
Aдаптивен дизайн за мобилни устройства.
Информационен портал
BGN1400
Начална страница;
Бази данни с информация, необходима на клиентите;
Платформи за форуми, чатове и др.;
Викторини, анкети, калкулатори, форум;
Форма за контакт;
Aдминистрация – прибавяне, редактиране, изтриване на записи.
Aдаптивен дизайн за мобилни устройства.

За да получите пълна и изчерпателна информация направете запитване, като попълните формуляра и предоставяне на първоначални данни за Вашите изискванията към услугата, дейността и клиентите на фирмата.