бул. Васил Левски 1а, София 1142
+359 895 313152

Office 365

ofc365_orng166_d_rgb

Когато и където се нуждаеш

Офисът е винаги на разположение

Използвате Office от всички Ваши устройства – персонален компютър, таблет, смартфон. Имате връзка, докато сте в движение, с налична последната версия на документите си и личните си настройки. Най-новите версии Ви позволяват да създавате, редактирате и споделяте информация от Вашите Windows или Mac компютри или от IOS, Android ™ или Windows мобилни устройства.

Предназначен за професионалисти

Работата Office 365 спомага името на компания да стане разпознаваемо. Благодарение на облачно базираната структура има непрекъсната връзка с клиенти и колеги чрез набор от комуникационни средства – електронна поща, социални мрежи и видео-конферентна връзка. Възможност за споделяне на екран, календар, задачи и документи.

Удобен за работа в екип

В облака Office 365 има на разположение 1 ТВ за съхраняване на нужната информация, което дава възможност тя лесно да се споделя с хората в или извън компания. С приложенията за чат и видео-конференция става възможно да се работи и коментира колективно върху едни и същи документи, подготвени на Word, Excel, PowerPoint и OneNote файлове, които се съхраняват в облачната инфраструктура на Microsoft. Съществува постоянен достъп до най-актуалните и до по-стари версии на работните документи.

Бърза настройка и удобно управление

С помощта на указанията за настройка и използване на Office 365 системата се конфигурира лесно и ползването на услугите става незабавно. При затруднения има възможност за възползване от услугите на 24/7 онлайн поддръжка на Microsoft.  Не се изисква да се управляват или контролират елементите от инфраструктурата на облака като мрежа, сървър, операционна система или хранилище за данни.

ms-office-365

Кои приложения съдържа

Office 365 e новия MS Office пакет, разработен от Microsoft и предоставя на клиентите като облачна услуга. В него се съдържат:

Софтуер

Стандартните програми от MS Office пакета

word_logo

Word

exel_logo

Exel

powerpoint_logo

Power Point

outlook_logo

Outlook

NoteOne_logo

Note One

visio_logo

Visio

Sway_logo

Sway

Access_logo

Access

Publisher-Logo

Publisher

infopath_logo

Info Path

Услуги за бизнеса

Приложения от корпоративно ниво, с които се гарантира безупречното изпълнение на професионалните ангажименти 

Exchange-Logo-01

Exchange

Професионален e-mail

SharePoint_logo

Share Point

Управление на документи

skype_logo

Skype for Business

HD видеоконферентна връзка

onedrivebiz-logo

One Drive

Съхраняване на информация (1TB)

Целта на компаниите, които мигрират към облачните услуги на Microsoft Office 365 е ползване на единна платформа, която води до нови възможни бизнес модели за управление на ресурсите, нова форма на корпоративни взаимоотношения и достъп до услугите.

Office 365 е с възможност за абонаментно ползване, предлагат се месечни и годишни абонаменти за едно работно място. Има различни пакети –  Office 365 Business, Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium, Office 365 Enterprise и ProPlus, които са съобразени с различните потребности на клиента и имат за цел оптимално използване на фирмените ресурси. 

Годишните абонаменти на различните пакети за една работна станция варират от 82 лв. до 385 лв.

Качествена, достъпна и ефективна услуга за вашия бизнес!

 изпробвайте безплатно

4
Мария Каменова
Булрад ЕООД
управител

Редовен участник съм в семинарите, организирани от компанията. Лекторите са изключително компетентни, практическите казуси са много полезни за мен, и ми помагат да се справя с предизвикателството да управлявам собствен бизнес.

layer-16
Георги Маринов
Еко Пласт ООД
Управител

Имам собствен цех за производство на пластмасови изделия и финансово-счетоводната материя ми е доста непозната. Но ръководя собствен бизнес и трябва да бъда в крак с всички нови правила и изисквания. Благодаря на екипа на „Про-ФИТ бизнес консулт“ ООД за досъпно поднесената информация“