бул. Васил Левски 1а, София 1142
+359 895 313152

G Suite

gsuite_logo

Всички заедно сега

от „Google Cloud Official Blog“

Работете в движение

Чрез приложениятя на G Suite имате достъп до през цялото време и навсякъде до информацията за Вашия проект. Можете да я прегледате, да направите корекции на път извън офиса от вашия компютър, таблет или телефон.

Възползвайте се от възможността за мобилен офис и гъвкав работен ден.  

Контрол на достъпа до ресурсите

Чрез  конзолата на Google Admin може да задавате различни права на потребителите, да създавате групи с различни приоритетети, да управлявате мобилните устройства, електронни адреси и настройките за сигурност. Данните за Вашите проекти се съхраняват безопасно в облачната структура на Google.

Създайте Вашите правила във Вашата компания. 

Виртуален екип

Благодарение на приложението Drive, което дава възможност да се съхранява голямо количество информация в облачната структура, Вашият екип има по всяко време достъп до последните версии на документите. Това съдържание може да се споделя чрез Hangouts, да се обсъжда по чат и видеоконференция. Вие не трябва да събирате екипа на едно място.  

Сформирайте най-подходящия екип независимо от границите.

Ефективно управление на бизнес процесите

Чрез приложенията на G Suite съставяте графици, отразявате събития в календара, планирате срещи и коференции. В пощенската си кутия в Gmail директно получавате напомняния за срещи, чрез Hangouts споделяте ваши документи и ги преглеждате съвместно с колеги, присъединявате  се към видео заседание.

Вашата ефективната подготовка е предпоставка към правилни следващи стъпки.

google-g-suite-platform

Приложенията в G SUITE

комуникация

logo_gmail_64px

G-MAIL

logo_calendar_64px

Calendar

logo_google_plus_64px

Google +

logo_hangouts_64px

Hangout

logo_contacts_64px

Contacts

Съвместни проекти и задачи

logo_docs_64px

Docx

logo_sheets_64px

Sheets

logo_forms_64px

Forms

logo_sites_64px

Sites

logo_slides_64px

Slides

Сигурност и съхранение на информацията

logo_drive_64px

Drive

logo_groups_64px

Groups

Управление на процесите

logo_admin_64px

Admin

logo_vault_64px

Vault

Вашето работно място в облака на GOOGLE 

G Suite е абонаментно проектирана, като се предлагат се месечни абонаменти за един потребител. Има различни пакети – New Business, Small Business, Enterprise, които са съобразени с различните потребности на клиента и имат за цел оптимално използване на ресурсите. 

Месечнят абонамент на базовия пакет е 5$ с 30 GB място за съхранение на данни, а разширения пакет e 10$ на месец за един потребител. 

корпоративен e-mail
Професионален e-mail от вашия бизнес web адрес (you@mycompany.com), групи със съответните e-mail адреси като support@mycompany.com.
Съхраняване на данни
Дори при най-икономияния план всеки потребител има на разположение 30 GB пространство за съхранение на данни в облака на Google.
Поддръжка 24/7
Google предлага поддръжка по телефона, e-mail или чат, както и информация за разрешаването на проблеми в онлайн форумите и Help.
Rесурси и управление
От конзолата на Admin могат да се добавят и премахват потребители, групи, опции за сигурност от лицата, с оторизирани за тези действия, права
Мобилни приложения
При работа от мобилни устройства, приложенията остават достатъчно сигурни, за което спомагат и предоставените от облачната структура политики на достъп.
Миграция на данни
G Suite предлага безплатни инструменти за миграция на e-mail адреси, котакти, календар от старите системи като Notes Lotus, Microsoft Exchange, Linux.

Оптимално IT  решение за среден и малък бизнес!

Изпробвайте безплатната 30 дневна версия!

4
Мария Каменова
Булрад ЕООД
управител

Редовен участник съм в семинарите, организирани от компанията. Лекторите са изключително компетентни, практическите казуси са много полезни за мен, и ми помагат да се справя с предизвикателството да управлявам собствен бизнес.

layer-16
Георги Маринов
Еко Пласт ООД
Управител

Имам собствен цех за производство на пластмасови изделия и финансово-счетоводната материя ми е доста непозната. Но ръководя собствен бизнес и трябва да бъда в крак с всички нови правила и изисквания. Благодаря на екипа на „Про-ФИТ бизнес консулт“ ООД за досъпно поднесената информация“